3D Print Net

3D PRINT giver mulighed for nye typer af projekter og 3D Printede produkter

Se her hvordan du kmmer i gang med 3D print og får dine produkter optimeret.
3D står for tredimensional modellering. 3D print er en produktionsmetode, der betyder at 3D konstruktionen bygges op af materialet med ét lag ad gangen. Materialerne, som selve 3D konstruktionen udformes i, kan eksempelvis være ABS termoplast eller PLA filament.

3D Print kan optimere din produktion. Hvis du har en ny god idé til et helt nyt produkt, er det nu muligt at skabe 3D print der kan fungere som prototype. Vi kan nu tilbyde at implementere 3D print i din produktion med 3D print løsninger.

3D print gørdet nu nemt at printe en 3D model for at kunne se din nye ide som et fysisk produkt. Du behøver slet ikke at bøvle med besværlig laserskæring, træ- eller gipsmodeller, der ofte koster en større formue at producere. Du kan ofte fremstille en simpel figur til en meget fin pris.

3D Print Kursus

3D Print Kursus giver dig fuld indsigt i 3D printets mange muligheder og viser dig nogle få begrænsninger. 3D print er en hurtig form for prototype fremstilling med en ny teknologi som flere virksomheder har gjort en god forretning ud af. Gennem spændende oplæg vil nogle af virksomhederne fortælle om hvordan 3D print, bliver brugt i mange forskellige brancher. I vil få indblik i hvordan 3D print bliver brugt i bl.a. flybranchen, tandlægebranchen og indenfor husbygning. I kan høre om 3D printets udvikling og historie samt hvor udbredt 3D print egentlig er i Danmark. Virksomhederne vil også fortælle om forskellige typer af 3D printere, hvad de printer, hvem deres kunder er, hvad deres forretningsmodel er og hvordan de tjener penge. Med 3D print øger man muligheden for individuel tilpasning samtidig med at kg prisen på prototyper potentielt kan formindskes. Det er dermed muligt at opnå nye og hurtige designmæssige oplevelser af prototyper og støbeforme.

Alt dette og meget mere kan i høre om til dette 3D Print Kursus.Kontakt os på telefon 53132670 eller email info@pancony.dk så finder vi den helt rigtige løsning på netop dit specielle projekt.

Tag action nu og få et uforpligtende og gratis møde sat op, hvor vi vil finde ud af, om vi kan invitere dig indenfor i vort team.

Gå videre til næste side