3D Print Net

3D Print Net med nye FEA beregninger for 3D print til dit produkt

3D Print beregninger for print af 3D print produkter - Kom hurtigt i gang med 3D print

3D Print beregninger med knowhow omkring 3D print og printere finder du her

3D Print Net og konstruktioner i 3D Print hvor vi har fokus på konstruktioner til løft, transport og håndtering. Hos os har vi nu mulighed for at lave de komplicerede beregninger gennem et avanceret FEA beregningsværktøj. Vi kan derfor tilgodese vores kunders stigende behov for bærende konstruktioner og konstruktioner med høj performance.

Vi anvender blandt andet StaadPro og andre 3D programmer i forbindelse med beregning af gitterstruktioner til byggeri, skibsindustri samt offshore. Konstruktioner til Olie & Gas industri er også blandt vore komtetencer. Ved anvendelse af StaadPro kan man effektivt fremstille 3D konstruktioner med kompliceret strukturelt design. Derfor kan man nu få et godt indblik i de komplekse strukturer og sikre en god udnyttelse af materialer. 3D Print Net giver derfor nu mulighed for at lave beregninger indenfor alle gængse konstruktionsmaterialer herunder, Beton, Stål, Alu og selvfølgelih også træ. 3D Print Net kan derfor nu tilbyde:


- Profiler og gitterkonstruktioner

- Emner med høj performance for kraner og andet løft

- Master og konstruktioner for tele og antenner

3D Print Beregning med FEM og FEA
FEM - Finite Element Metod, og også FEA - Finite Element Analysis er værktøjer for styrkeberegning af konstruktioner for 3D Print såvel som for produkter af andre materialer. FEM og FEA er nogle super stærke styrkeberegningsværktøjer til produktudvikling og designoptimering af dit 3D Print produkt. FEM giver mulighed for at simulere de kraftpåvirkninger, der opstår i forbindelse med anvendelsen af et 3D Print produkt. Det gøres allerede i konstruktionsfasen på CAD tegnebordet. Der kan hurtigt og præcist genereres FEM og FEA Analyser af dine CAD tegninger i konstruktionsfasen. Man kan præcist vise en 3D simulation af hvordan en konstruktion vil virke under forskellige belastningstyper, såvel statiske som dynamiske. På den måde kan man finde styrkemæssige svagheder i et design og derefter korrigere konstruktionen, inden det endelige produkt sættes i produktion.

3D Print beregning giver dig helt nye muligheder for dit 3D Print. Find 3D Print løsninger på dit produkt og se de nye muligheder i vort 3D Print Net. Kontakt os på telefon 53132670 eller email info@pancony.dk så finder vi den helt rigtige 3D Print løsning på netop dit specielle projekt.

Tag action nu på dit 3D Print produkt og få et uforpligtende og gratis møde, hvor vi vil finde ud af, hvordan du kommer i gang.

Gå videre til næste side